CREIXELL:

ESTAMOS EN OBRAS

 

 
Església parroquial de Sant Jaume, segle XVI, situada al nucli històric. D'estil gòtic amb elements del Barroc i renaixentistes. Destaca la cúpula modernista del campanar dissenyada per l’arquitecte Josep M. Jujol i Gibert
 
 
Castell de Creixell. Antiga fortificació del poble situada al Carrer de l’Església, al seu nucli antic. Les parts més antigues del castell daten de finals del segle XI, encara que la major part del que podem veure és posterior al segle XVI.
 
 
Torres de defensa del segle XIV. Formaven part de les muralles que envoltaven el poble. D'esquerra a dreta, la Torre de Cal Jeroni situada a la Plaça Major, Torre de Ca la Miquelina situada davant de l'Esglesia, detall de la Gàrgola de la Torre anterior i la Torre de Cal Cabaler situada al carrer Sant Jaume, a prop de l'Ajuntament.
 
 
La plaça del Mirador, lloc de trobada dels creixellencs on esdevenen molts actes festius  i punt privilegiat on podem gaudir de unes extraordinàries vistes de la platja de Creixell.
 
 
Ermita de la Mare de Déu de Fàtima. Situada en un entorn privilegiat, al cim de la Carrossa, de 67metres d’alçada a nivell del mar, al llevant del municipi. Es guadeixen d'unes inmillorables vistes del casc antic del poble i rodalies. 
 
Casc Antic. Passejant sense presses pels carrers del casc antic del poble de Creixell hi descobriràs indrets que et captivaran.
 
Vestigis romans. A la Plaça Abad Escarré, al centre urbà del poble trobareu les ruïnes d'una casa romana del segle II i I a.C.  

Estamos