Llame al +34 659 784 935

Ayuda

verified

Granja Gaià - Granja Gaià "de la granja a la taula" Tanquem el cercle: Criem, elaborem, repartim i venem.

Productes avicoles GRANJA GAIÀ

Granja Gaià: tradició i futur amb la millor qualitat. Des de la seva creació al 1962 pels germans Ramon, GRANJA GAIÀ és una empresa de mostrar más

977 65 51 33

Camí del Mas de Llagostera, s/n, La Riera de Gaià

http://www.granjagaia.com/

Haz una reclamación de esteNegocios

Este negocio aún no tiene publicaciones

Granja Gaià: tradició i futur amb la millor qualitat.

Des de la seva creació al 1962 pels germans Ramon, GRANJA GAIÀ és una empresa de referència dins el sector avícola de les comarques tarragonines.

Per què tradició? Perquè durant 50 anys les generacions de la  família de Granja Gaià s’han esforçat en treballar seguint tots els processos que intervenen en l’elaboració dels productes avícoles, des de l’ou fins al plat del client, preocupant-se de que tot segueixi unes condicions òptimes arribant així a ser una marca propera i reconeguda.

El futur de Granja Gaià és tenir present les tendències del mercat i les necessitats dels clients, escoltant-los i parlant amb ells. És per això que diàriament desenvolupa i adequa els seus productes a les demandes dels clients.

Per Granja Gaià la qualitat és una de les seves prioritats. Tant important és la qualitat per a nosaltres que controlem fins l’últim detall del procés de producció: des de la selecció dels pinsos, amb unes instal·lacions adequades que compleixen al peu de la lletra la normativa vigent, utilitzant sistemes i maquinària d’última generació que garanteixen el control de qualitat, fins que finalment arriba el producte a casa teva.

EsteNegocios no tieneOferta para mostrar.

mándanos un mensaje

[contact-form-7 404 "No encontrado"]

Crea tu tasa

No hay calificaciones para mostrar.